Dr. Szécsi Gábor

Kezdőlap/Előadók, Előadók 2016/Dr. Szécsi Gábor

Dr. Szécsi Gábor

Kandidátus, habilitált doktor, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának tanszékvezető egyetemi tanára, a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának egyetemi magántanára, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának tudományos főmunkatársa, osztályvezetője, a PTE BTK Filozófiai Doktori Iskolájának törzstagja, témavezető tanára, a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának címzetes főiskolai tanára.

 

Vendégkutató és -professzor volt Helsinkiben, Londonban, Heidelbergben és Szegeden. Több magyar és nemzetközi tudományos társaság tagja, elnöke, a Magyar Kommunikációtudományi Társaság alapító tagja, a Magyar Alkalmazott Filozófiai Társaság elnöke, 2004 és 2006 között a Felsőoktatási és Tudományos Tanács tagja. Az Országos Tudományos Diákköri Tanács kommunikációért felelős alelnöke, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács Társadalmi Kapcsolatok és Média Bizottságának tagja.

 

Számos publikációja jelent meg külföldi és hazai tudományos folyóiratokban, tanulmánykötetekben, több kommunikációelméleti szakkönyv szerzője és szerkesztője.

2017-06-01T07:53:03+00:00