I. PR Akadémia tanulmánykötet: A public relations elmélete és gyakorlata

Kezdőlap/Hírek 2015/I. PR Akadémia tanulmánykötet: A public relations elmélete és gyakorlata

I. PR Akadémia tanulmánykötet: A public relations elmélete és gyakorlata

A 2014 nyarán Pécsett nagy sikerrel lezajlott PR Akadémia folytatásának mintegy előhírnökeként megjelent az a szakmai kiadvány, amelyben a tavalyi rendezvényen elhangzott előadások részletes anyagát olvashatják az érdeklődők.

A Sós Péter János és Szécsi Gábor szerkesztette tanulmánykötet tizenhat szerzőnek a public relations különböző területeihez kapcsolódó előadására épülve, különféle megközelítési módoknak teret adva igazán sokszínű, változatos szakmai körképet nyújt az olvasók számára.

Elméleti és gyakorlati pra_konyv irányból is körüljárja az új kommunikációs technológiák megjelenése és elterjedése következtében átalakuló PR-gyakorlat és eszközrendszer témakörét, foglalkozik a PR, a média és a társadalom viszonyának az információ korában felmerülő kérdéseivel, és számos aspektusból tárgyalja a fenntartható fejlődés, a zöld energia kommunikációs vonatkozásait.

A könyv szerzői – Barát Tamás, Bognár Gergely, Buday-Sántha Andrea, Durugy András, Ferling József, Károlyi Zsuzsanna, Lakatos-Báldy Zsuzsanna, Németh Péter, Rácz Gábor, Sarlós Gábor, Sós Péter János, Szécsi Gábor, Sztaniszláv András, Szűts Zoltán,  Törőcsik Mária, Zádori Iván – mindannyian neves, elismert magyar PR-szakemberek, akiket reményeink szerint az idei PR Akadémián is viszontláthatnak a résztvevők.

A kötetet a Magyar Public Relations Szövetség és a PTE FEEK adta ki, megjelenését a Nemzeti Kulturális Alap támogatta. Egyetemi-, főiskolai- és nagyobb könyvtárakban hamarosan elérhető lesz.

 

 

A kiadvány létrejöttét a Nemzeti Kulturális Alap támogatta.

2017-04-09T08:31:12+00:00