Nemes Gábor

Nemes Gábor

2006-ban végzett a Szent István Egyetemen, mint humánerőforrás menedzser, majd a Corvinus Egyetem személyügyi-munkaügyi kapcsolatok szakirányán személyügyi szakértőként, emberi erőforrás menedzser egyetemi szakirányú szakképzettséget szerzett.

2010-ben végzett a Szent István Egyetem Gazdasági és Társadalomtudományi karán, mint okleveles közgazdász. 2012-ben sikeresen elvégezte a Common Purpose Leadership kurzusát.

A 90-es években folyt bele az érdekképviseleti munkába. Több hazai és nemzetközi közlekedési projekt részese. 2007 óta kommunikációs feladatokat is ellát. Tagja a Magyar Szóvivők Országos Egyesületének.

A Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetségének elnöke és a városi, illetve a fővárosi közlekedési cégeknél is szakszervezeti feladatokat lát el és irányítja az érdekképviseleti feladatokat. Több ízben tartott előadást szakszervezeti kérdésekben és kapott felkéréseket különböző konferenciákon előadás megtartására. Céljai között szerepel a hazai szociális párbeszéd erősítése.

2017-04-07T12:03:06+00:00