Üdvözöljük a PR Akadémia weboldalán!

Kezdőlap/Hírek 2014/Üdvözöljük a PR Akadémia weboldalán!

Üdvözöljük a PR Akadémia weboldalán!

Az első nyári PR Akadémiát 2014. július 7. és 9. között rendezte meg a Magyar Public Relations Szövetség, a Pécsi Tudományegyetemmel közösen – mivel új minőséget kívánt teremteni a Public Relations hazai kommunikációjában. A PR Akadémia Magyarországon a szakma jelentős eseményeként a magas színvonalú, a legújabb trendeket, aktualitásokat és problémákat bemutató és feldolgozó foglalkozásokkal 2014-ben debütált. A kellő szakmai színvonalat a legnevesebb, Magyarországon és külföldön élő előadók részvétele biztosította.

PR Akadémiát 1995-ben rendeztek először Magyarországon: ez volt a kelet-európai országok szakembereit vendégül látó Central European Public Relations Academy (CEPRA). Nagy szünet után, 2007-ben rendezte meg először az MPRSz a csíkszeredai Sapientia Egyetemmel közös nyári PR egyetemét, ahol azóta évente nagy érdeklődés mellett kerül sor erre a szakmai rendezvényre – de ennek iránya inkább alap- és középfokú ismeretterjesztés.

A Magyar PR Szövetség új elnöksége 2014-ben úgy döntött, hogy a kezdeményezést Magyarországon is érdemes folytatni – ám ezúttal már a legfelsőbb szakmai szinten. Az Akadémia alkalmat ad arra is, hogy a szakma fiataljai (egyetemi-főiskolai hallgatók, már dolgozó juniorok és kommunikációs munkatársak) találkozhassanak a tapasztalt ügynökségi és vállalati vezetőkkel, az iránymutató gyakorlati és elméleti szakemberekkel.

A hagyományt 2016-ban Sopronban folytatjuk, a Nyugat-magyarországi Egyetemmel közös szervezésben. A PR Akadémia időpontja: 2016 július 4-6.

A III. PR Akadémián három nagy témakörre koncentrálunk — ezek megtalálhatók a Program c. fül alatt. Az idén ismert és jelentős szóvivők, neves elméleti szakemberek és PR cégvezetők mutatják be tapasztalataikat, kihívásaikat és megoldásaikat. Ezúttal külföldi előadók is megtisztelik az Akadémiát: a londoni CIPR szövetség alelnöke, az osztrák PR-szövetség egyik vezetője, valamint egy erdélyi kreatív műhely alapító tulajdonosa is előad Sopronban. (Az előadókat részletesen az Előadók c. fül alatt lehet megismerni.)

2017-04-06T15:21:18+00:00